Logo VoedingGezond

Animal WellNES

Equine Performance System

afbeelding tafel met voeding

 

Animal WellNES & Equine Performance System

 

Bij ziekte of verwondingen worden vaak alleen de symptomen behandeld. Dit is in kritieke gevallen noodzakelijk, maar lost het probleem op de lange termijn niet op, met vaak chronische aandoeningen als gevolg.

Met het NES Animal WellNES & Equine Performance System kunnen energie- en informatieverstoringen worden opgespoord en opgelost, zodat de biologische en chemische processen in het lichaam goed functioneren en aandoeningen door het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen worden opgelost.

Chronische ziekte wordt daardoor voorkomen en acuut letsel wordt sneller verholpen. Het resultaat is een enorme verbetering van de prestaties en/of het welzijn van het dier.

Een systeem dat de oorzaak van ziektes visualiseert, energetische blokkades herstelt en corrigeert en daarmee een complete staat van gezondheid creëert.

 

 

Bent U bekend met telkens terugkerende problemen als kreupelheid, kolieken, huidaandoeningen, emotionele aspecten zoals angst, onrust of agressiviteit en dergelijke?

Kent U de eigenlijke oorzaak van het probleem? Het Animal WellNES & Equine Performance System maken voor u de oorsprong van de aandoening visueel zichtbaar. Vervolgens wordt er een behandelplan op maat gemaakt voor het dier.

Het dier krijgt als het ware een eigen stem!

 

NES ProVision

Spoor de Oorzaak van het Probleem op met de ProVision Scan.

Met de NES ProVision kunnen we in enkele seconden het onzichtbare bij het dier zichtbaar maken. Binnen enekele ogenblikken zien we een visueel overzicht over de gezondheidstoestand van het dier. Meer dan 150 verschillende resultaten worden anatomisch correct en grafisch gedetailleerd getoond.

We hebben onder andere zicht op:

  • De verstoringen in de fysiologie
  • De oorzaak i.p.v. alleen de symptomen
  • De psychische staat
  • Het energetisch immuunsysteem
  • Management van opname van nutriënten
  • De omgevingsfactoren
  • Traumatische emotionele shocks etc.

ProVision

NES MiHealth

De MiHealth is een krachtig, medisch gecertificeerd behandelapparaat. Het is niet-invasief en is uitgebreid klinisch onderzocht en getest. Het apparaat gebruikt de bewezen voordelen van pulserende electromagnetische veldtherapie (PEMF) voor lokalisatie en oplossing van energieblokkades en acute pijnklachten bij het dier.

Vanuit het inzicht van de scan wordt de MiHealth als eerste correctie en behandelmethode ingezet, hetgeen zal resulteren in een directe verlichting en regeneratie bij het dier. Blokkades worden opgelost, zodat de energie- en informatiestroom op de juiste wijze door het lichaam kan stromen en het zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt. Het medisch MiHealth apparaat kan dagelijks gebruikt worden, ook zonder voorafgaande meting van de NES ProVision scan.

MiHealth

NES Infoceuticals

Herstel met de Infoceuticals / Druppels.

NES Infoceuticals bevatten colloïdale mineralen (micro-organische sporenelementen), gezuiverd bronwater en gecodeerde informatie. De Infoceuticals werken direct op celniveau om blokkades en verstoringen veroorzaakt door fysieke en emotionele problemen en omgevings- en chemische toxines te corrigeren. Vervolgens helpen Infoceuticals bij het opruimen en afvoeren an chemische- en toxische stoffen uit het lichaam. Eenvoudig in gebruik, effectief en veilig. De Infoceuticals worden gebotteld onder farmaceutische condities in een fabriek met FDA en GMP erkenning.

Infoceuticals