Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Den Bosch (Brabant)

Contactgegevens:    
Ingrid Jansen

Pastoor Schoutenstraat 31
5231 PB 's Hertogenbosch
T: 06 1188 2438
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
Praktijk VoedingGezond Den Bosch

Diploma's & Kwalificaties

HBO Voedingsdeskundige

Specialisaties:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Gewichtsbeheersing
  • Voedingssuppletie
  • Meer energie

Mijn naam is Ingrid Jansen, ben 30 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Den Bosch. Nadat ik was afgestudeerd aan de Avans Hoge School Den Bosch voor Commerciële Economie ben ik als product manager gestart bij een bedrijf in gewichtsbeheersende voeding. In het sollicitatiegesprek vroegen ze me of ik affiniteit had met voeding. Mijn antwoord was 'Ja, ik eet elke dag', me op dat moment nog niet realiserend dat ik er eigenlijk altijd veel meer mee bezig was dan dat ik me realiseerde. Ik was eigenlijk op een constant-dieet, ik probeerde altijd op te letten wat ik at omdat ik op mijn gewicht moest letten, maar zonder al te veel kennis over voeding. Ongemerkt at ik te veel en te vaak ongezonde dingen.

Bij deze eerste baan is mijn passie voor gezonde voeding ontstaan. Ik leerde in dit bedrijf veel over voeding. Terwijl ik altijd dacht dat ik gezond at, bleek het toch allemaal niet zo goed te zijn. Interessant, want nu wist ik hoe ik verantwoord en lekker kon eten. Ook ervoer ik hier hoe dankbaar mensen zijn wanneer ze goed advies krijgen om af te vallen, gewoon omdat ze zelf dat stukje kennis missen. Dit was heel herkenbaar voor mij en dit zag ik ook terug in mijn omgeving. Veel mensen vinden het moeilijk om een juiste balans te vinden. Dat in combinatie met de blijdschap van de mensen die eindelijk gewicht verloren omdat ze de juiste handvaten hadden ontvangen, heeft me geïnspireerd om een erkende HBO-opleiding te gaan volgen als Voedingsdeskundige met als doel om zelf mensen te kunnen gaan begeleiden met gewichtsbeheersing en ze een gezonde levensstijl aan te leren.

Halfweg 2013 kwam ik in aanraking met VoedingGezond en dat was precies waar ik naar opzoek was. Mensen begeleiden met afvallen zonder dieet! Eveline Ubachs (oprichtster van VoedingGezond en oud top-sporter) heeft de methode zelf ontwikkeld op basis van haar eigen ervaring. Met haar indrukwekkende verhaal, haar enthousiasme, kennis en ervaring heeft ze een methode ontwikkeld die er voor zorgt dat je een blijvend gezond gewicht bereikt. Het duurt 16 weken om deze nieuwe gezonde levensstijl te bereiken en daar heeft u de rest van uw leven profijt van.

Men is er zich niet altijd van bewust, maar een gezonde levensstijl levert nog meer op dan alleen een beter figuur, denk bijvoorbeeld aan een betere weerstand, minder risico op ziekten, lagere stressgevoeligheid, meer energie, verbeterde concentratie, een jongere uitstraling en zo zijn er nog veel meer positieve effecten te noemen.

Heeft u een van deze voordelen als doel en bent u bereid zich in te zetten om dit doel te bereiken? Dan wil ik u daar graag bij ondersteunen en verwelkom ik u graag in mijn praktijk in Den Bosch.

 

← VoedingGezond Locaties