Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Arda Joppe, Stellendam
(Zuid-Holland)

Contactgegevens:    
Arda Joppe

Langeweg 51
3251 LH Stellendam
T: 0187 49 0195
M: 06 2306 1710
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
W: www.praktijkardajoppe.nl
Praktijk VoedingGezond Stellendam

Diploma's & Kwalificaties

HBO Voedingsdeskundige
BGN- geregistreerd gewichtsconsulente (nr 2204)
NES Health Practitioner
Massage & andullatietherapie

Specialisaties:

  • NES Health Total Bodyscan
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gewichtsbeheersing
  • Meer energie
  • Voedingssuppletie
  • Sportmassage & ontspanningsmassage
  • Andullatie therapie

Ik ben Arda Joppe en ben geïnteresseerd in alles wat met het verkrijgen van goede gezondheid en je goed voelen te maken heeft. Om die reden heb ik in 1998 de opleiding sportmassage gevolgd en in de jaren erna diverse andere massage opleidingen afgerond. Sinds vier jaar heb ik een praktijk aan huis en daarnaast geef ik stoelmassage bij bedrijven.

Zoals veel mensen heb ook ik aan den lijve ondervonden dat je met het verstrijken van de jaren steeds zwaarder wordt. Ongemerkt eet je te veel en te vaak ongezonde dingen. Als je daarnaast dan ook nog “geen tijd” hebt om te sporten, met de auto naar het werk gaat en je laat meesleuren met de stress van de tegenwoordige tijd dan is het plaatje compleet.

afbeelding Arda Joppe en slogan

Natuurlijk heb ik al heel veel diëten gedaan; alle boeken staan keurig in de kast. Veelal eenzijdige crashdiëten die niet langer dan drie weken vol te houden zijn. Vervolgens ga je weer in het oude patroon verder en wordt je nog zwaarder dan je al was. (En je portemonnee vaak een stuk lichter.) De laatste twee jaar heb ik me behoorlijk verdiept in voeding. Wat eten we tegenwoordig eigenlijk? Wat betekenen al die E-nummers? Wat doet dat met mijn lichaam en mijn gezondheid? De antwoorden heb ik gekregen tijdens de opleiding voor voedingsdeskundige die ik heb gevolgd. Inmiddels heb ik het diploma behaald en wil ik deze kennis heel graag met anderen delen.

Met de methode van Voeding Gezond leer ik u in 16 weken een gezond voedingspatroon aan, wat u de rest van uw leven kunt aanhouden . In het werkboek staat heel veel waardevolle informatie over voeding en geeft u inzicht. U zult merken dat het geen straf hoeft te zijn om gezond te eten. Het is immers geen dieet, maar de weg naar een gezonde leefstijl. Geniet van het bereiden en eten van goede voeding voor uzelf en uw gezin. Sneller dan u denkt zult u de positieve effecten merken. Ik denk dan aan meer energie, minder hoofdpijn, minder darmproblemen, mooiere huid en natuurlijk gewichtsverlies.

Ik heb er heel veel plezier in om u te helpen naar een gezonder en relaxter leven. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek als u meer informatie wilt of met het programma wilt starten.

Goede voeding is de basis van gezondheid; gezondheid is de basis van geluk!

 

← VoedingGezond Locaties