Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

Disclaimer

VoedingGezond en al haar producten stellen geen diagnose en genezen, voorkomen of behandelen geen ziektes. Neem bij medische klachten altijd contact op met uw medisch specialist.

De volgende voorwaarden gelden voor iedereen die onze website en elk gedeelte daarvan gebruikt. VoedingGezond kan deze voorwaarden aanpassen en daarom adviseren wij u om deze voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen en op de hoogte te blijven van de laatste voorwaarden.

Door het gebruik van de VoedingGezond website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1. De informatie op de website is alleen gericht op algemene informatie voorziening en interesse van de gebruiker en wij geven geen enkele vorm van garantie op de volledigheid of juistheid van de inhoud. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de volledigheid of juistheid van de inhoud te beoordelen voordat u erop welke manier dan ook op vertrouwt. Gebruik van de inhoud (voor welke reden ook) is op uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Als u opmerkingen en/of klachten heeft over de website neemt u dan contact op met VoedingGezond op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2. De inhoud van de website is beschermd met copyright (auteursrecht), merkenrecht en andere intellectuele eigendomsrechten, voor zover van toepassing, en is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik. Hergebruik of herdistributie van elke inhoud op de website, inclusief het gebruik voor framing en dergelijke bedoelingen, is verboden.

3. Alle aansprakelijkheid is uitgesloten (inclusief nalatigheid) voor alle informatie van derden of ander materiaal dat op of via de website beschikbaar is gemaakt.

4. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om producten (inclusief software) en diensten die op de website door derden of door internet worden aangeboden te evalueren. Wij zijn op geen enkele manier betrokken of verantwoordelijk voor transacties tussen u en derden. Elke persoonlijke informatie die u aan derden verschaft is op eigen risico.