Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

De mening van klanten

 

Drie jaar geleden is er Reumatoide Artritis bij mij gediagnostiseerd. Dit werd een lange strijd om in balans te komen. Na alle reguliere medicijnen en therapieën te hebben gekregen, had ik nog steeds veel last. Ik wilde alles uit de kast halen om in ieder geval in balans verder te kunnen gaan. Tussendoor mijn rust pakken, bewegen, af en toe een massage en op het Andulatie matras deed ik al, toch bleef ik veel klachten houden. Arda Joppe heeft mij regelmatig een Detox-behandeling aangeboden en toen werd mijn interesse gewekt voor de Alka-druppels en Alka- thee. Toen besloot ik om alles eens grondig uit te laten zoeken, ook advies gevraagd voor de voeding. Bleek ik veel dingen te eten die mijn ontstekingen aanwakkerde. Ik heb veel geleerd van Arda, zij gaf mij advies welk voedsel juist bevorderend was voor mijn Reumatische klachten en welk voedsel ik beter niet tot mij kon nemen. Na drie maanden aan de slag met mijn nieuwe voedingspatroon, gecombineerd met de nodige rust, mijn medicijnen, Alka druppels en thee en regelmatig een massage, kan ik nu met trots zeggen dat ik mijn leven goed in balans heb. Ik voel mij energieker, zie het leven weer in een goed perspectief en voel mij wijzer na alles wat ik geleerd heb. Bedankt Arda voor je goede zorgen en ik zal hoop ik nog jaren van de massages e.d. kunnen genieten.

Maaike (VGP Arda Joppe)

 

 

Ik ben eind maart, na lang aarzelen, bij Arda begonnen met het volgen van haar programma. Nu zeg ik: Jammer dat ik niet eerder begonnen ben! Ben zeer tevreden over het volgen van het programma en de begeleiding van Arda. Ik heb fybromyalgie (vorm van reuma). Na een aantal weken voelde ik al resultaat. Kon beter bewegen, had minder pijn en het afvallen ging ook goed. En dat zonder honger en tellen van calorieën. Leuk zijn ook de lekkere recepten van Arda . Ik kan het een ieder aanbevelen; ik voel me zo veel fitter, energieker en slanker! Nogmaals dank je wel Arda voor je professionele begeleiding!

Jana (VGP Arda Joppe)

 

 

Prima! Ik ben zeer enthousiast over het programma wat ik van Arda heb gekregen en volg het nu 6 weken. Het handboek wat ik kreeg vind ik interessant en duidelijk. Ik ben intussen 7 kilo kwijt geraakt, dat is mooi meegenomen. Wat ik belangrijker vind is dat ik me veel fitter voel, zowel geestelijk als lichamelijk. Verschillende klachten waar ik al jaren mee rondliep zijn al stukken minder geworden. Ik ben dan ook zeer tevreden!

Marja (VGP Arda Joppe)

 

 

Een aantal jaar geleden heb ik een burn-out en depressie gehad. De medicijnen die ik moest gebruiken, zorgden ervoor dat ik 10 kilo aankwam. alleen kreeg ik dit er niet af. Arda startte met dit programma en dat heb ik geprobeerd. Het resultaat is prima. Het is niet moeilijk om dit programma te volgen. Het is simpel en het gezin eet gewoon mee. Je hoeft geen aparte dingen klaar te maken en eet dus gewoon normaal. Het afvallen verliep vlot en een heel fijne bijkomstigheid is dat het me ook veel energie geeft. Dus ik zou zeggen niet meer aarzelen, maar maak een afspraak en ga ervoor!

Joke (VGP Arda Joppe)

 

 

Ik heb meegedaan aan het programma van Voeding Gezond bij Arda omdat ik graag meer energie wilde en op een gezonde manier een paar kilo wilde aankomen. Arda heeft me hierin goed begeleid. Ik kon altijd even bellen of mailen met een vraag en tijdens het consult had ik ook alle tijd om mijn vragen te stellen. Na ongeveer een maand begon ik al verandering te merken. Ik was wat aangekomen en energieker dan ervoor. Tegen het einde van het programma voelde ik me veel fitter! Ik kan het iedereen aanraden om dit ook te doen.

Miranda (VGP Arda Joppe)

 

 

Na constatering van diabetes type B verwees de behandelend Heilpraktiker me naar voedingsdeskundige Arda om met behulp van een ander voedingspatroon de verhoogde suikerwaarden te verlagen. Langzaamaan is er verandering ontstaan in deze waarden. Ik kan nu met behulp van deze manier van eten en de supplementen van de Heilpraktiker de diabetes onder controle houden. Inmiddels heb ik ook kennis gemaakt met de stoelmassage welke Arda in haar praktijk aanbiedt. Deze kan ik iedereen van harte aanbevelen. Een zeer ontspannen ervaring. Dank je wel Arda!

Gerdie (VGP Arda Joppe)