Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding NES TWS

 

NES HealthTotal bodyscan:

VGP Puth, VGP Arda Joppe, VGP Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

 

Let op! De NES Total Bodyscan wordt niet vergoed door Zorgverzekeraars vanuit de vergoeding voor Gewichtsconsulenten BGN.

 

NES Health scan met de ProVision:

Scan het lichaam in slechts enkele seconden voor een gedetailleerde analyse van de drie kritische factoren voor gezondheid: informatie, energie en biochemie.

De ProVision Geavanceerde Analyse Software stelt ons in staat om ‘achter’ de symptomen van de cliënt te kijken. Zodat helder de afwijkingen in de informatie en de huidige energieblokkades waargenomen kunnen worden. De ProVision geeft tegelijkertijd aanbevelingen voor de benodigde NES behandeling om het lichaamsveld te helpen herstellen en weer op te bouwen

Op basis van meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en meer dan een decennium aan klinische studies, levert de NES ProVision snelle, gedetailleerde en accurate analyse. Door gebruik te maken van de NES ProVision zijn we in staat om 150 (sub)systemen van lichaamsveld te consulteren.

afbeelding ProVision
NES Health behandeling met de MiHealth:

Een behandeling met de NES miHealth zorgt ervoor dat het lichaam wordt voorbereid om nieuwe informatie en bouwstoffen te ontvangen via de Infoceuticals.

De NES miHealth helpt het lichaam te trainen en stimuleren door zich specifiek op die lichaamsdelen die genezing nodig hebben, te richten. Het instrument doet dit primair door ultra-weak signals uit te zenden op frequenties die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaamsveld, en door te ‘luisteren’ hoe het lichaam hierop reageert. Het doel is de energie van het lichaam weer maximaal te laten stromen. Dit doen we omdat het lichaam makkelijk ‘pijnpatronen’ in stand houdt als de energie traag en/of onderbroken is. Het herstellen van de energiestroom is bovendien cruciaal om de weg vrij te maken voor de nieuwe en helende informatie, die het lichaam ondersteunt bij het ontwikkelen en trainen van nieuwe patronen voor gezondheid en welzijn. Daarom starten we altijd met behandelingen van de miHealth voordat we cliënten adviseren Infoceuticals in te nemen.

afbeelding ProVision
NES Health behandeling met de infoceuticals

Corrigeer verstoringen in de informatie van het lichaam met onze reeks vloeibare remedies – met een imprint van gepatenteerde bio-informatie.

Als de energiekanalen van het lichaam zijn vrijgemaakt en de energiestroom is hersteld met de miHealth, dan adviseren wij u de Infoceuticals te gebruiken. Zij ondersteunen het lichaam met de informatie die het nodig heeft om weer optimaal te functioneren en gezond te zijn. Iedere Infoceutical is een energetische remedie. De Infoceuticals hebben een imprint met bio-informatie die direct de verstoringen identificeert en helpt corrigeren. De Infoceuticals zijn succesvol omdat ze gelijk een perfecte match maken met het orgaan of (sub)systeem van het lichaam waarvoor ze zijn ontwikkeld. Om deze imprints te maken heeft NES Health een eigen, exclusieve en vooruitstrevende technologie ontwikkeld.

afbeelding ProVision

De Infoceutical en het lichaamsveld werken direct op elkaar in. Energieblokkades en verstoringen gerelateerd aan fysieke, emotionele, omgevings- en chemische toxines worden geïdentificeerd. Vervolgens helpen ze bij het opruimen van blokkades en verstoringen en ondersteunen ze het lichaam om weer in balans te komen en stimuleren ze het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De werking van de Infoceuticals gaat verder dan we ‘normalerwijs’ ervaren. Vaak vindt het lichaam ‘het wel best’ en is het tevreden met een enkele verbetering. De Infoceuticals helpen het lichaam weer optimaal te functioneren.

 

NES Provision is een energetisch beoordelingssysteem. NES Provision claimt niet ziektes te diagnosticeren, te genezen, te voorkomen of te behandelen. NES Health en haar claims zijn niet geëvalueerd door een overheidsinstelling of regelgevende instantie.

Voor meer informatie ga naar de website NES Health Nederlands

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan gerust contact op met Praktijk VoedingGezond (Puth) of met uw dichtsbijzijnde VoedingGezond praktijk. Klik hier voor op onze partnerpagina.