Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

Praktijk VoedingGezond, Puth (Limburg)

Contactgegevens:    
Eveline Ubachs

Einder Coolhoff 35
6155 JE Puth
M: 06 2232 9824
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
W: www.neshealth.com
Praktijk VoedingGezond Puth

Diploma's & Kwalificaties

NES Practitioner
HBO Voedingsdeskundige
BGN-geregistreerd gewichtsconsulente (nr:1344)
HBO gecertificeerd oplossingsgericht therapeut
Basis fitness instructor
NLP Practitioner
Hypnotherapeut

Specialisaties:

  • NES Health Total Bodyscan
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Coaching NLP
  • Gewichtsbeheersing
  • Detox / ontgiften door natuurlijke voeding / op een natuurlijke manier
  • Hypnotherapie Workshops
  • Voedingssuppletie
  • Preventieve gezondheid
  • Animal WellNES

Ik ben Eveline Ubachs, oprichtster van Praktijk VoedingGezond. In mijn jeugd ben ik zelf topsportster geweest en mijn passie was turnen. Helaas ben ik in mijn sportcarrière vaak geplaagd door blessures waardoor er voor mij geen toekomst lag in de sport. Ik had destijds al moeite om de voedingsstoffen binnen te krijgen die mijn lichaam juist zo hard nodig had om te kunnen herstellen van de zware trainingen. Na veel omwegen ben ik een erkende HBO-opleiding tot voedingsdeskundige gaan volgen en heb deze met succes afgerond.

In mijn praktijk kom ik veel sporters tegen die wel aandacht geven aan training, ontspanning en materiaal maar veel te weinig aan voeding. Ook werk ik met cliënten die al vele diëten hebben gevolgd zonder succes of met succes en vervolgens last krijgen van het bekende jojo-effect. Ook kom ik mensen tegen die al bij diëtisten onder behandeling zijn geweest maar daar niet verder geholpen kunnen worden omdat er naar mijn inziens een tunnelvisie bestaat onder sommige diëtisten. Ik heb ervaren dat al deze mensen 1 ding gemeen hebben: Geen tot weinig kennis over voeding en hoe hun lichaam hiermee omgaat.

Hierdoor ben ik mijn eigen methode gaan ontwikkelen die toepasbaar is voor iedereen. Ik geloof absoluut niet in de diverse diëten als crashdiëten of diëten waar bepaalde voedingsstoffen worden weggelaten. Deze zullen wellicht werken maar of het gezond is,is een tweede. Bovendien vervalt iedereen vroeg of laat in het oude eetpatroon en dan komt het jojo-effect weer om de bocht kijken. Ik vind het belangrijk dat ik u bewust maak van uw huidige eet-, beweeg- en leefpatroon. En vervolgens ga ik u leren wat voeding is en hoe uw lichaam hiermee omgaat. Om u dit op een leuke en simpele manier te leren heb ik een praktijkboek ontwikkeld welke ik gebruik om u dit alles te leren. Mijn doel hiermee is dat u na onze begeleiding zelfstandig in staat bent om verantwoorde keuzes te maken en een gezonde levensstijl kunt volhouden. Zodoende krijgt u dan ook niet te maken met het beruchte jojo-effect!

Sinds kort is Praktijk VoedingGezond ook servicelocatie van de V-Check. Deze fantastische geavanceerde medische meetapparatuur is een must om een keer gedaan te hebben. Ik streef ernaar om iedere cliënt die ik begeleid en ga begeleiden een V-Check te laten doen. Kijk voor meer informatie over de V-Check onder het kopje "V-Check" op deze site. Deze check is toepasbaar voor iedereen, zelfs voor kinderen. Voor (top)sporters is het een zeer waardevolle meting om zodoende de prestaties te verbeteren. Deze meting is ideaal om als uitgangswaarde te gebruiken alvorens te starten met het VoedingGezond traject. Door de inzichten die deze meting geeft, kan ik een zeer persoonlijk advies en programma opstellen en zodoende uw resultaten vergroten. Deze meting kan ook best confronterend zijn omdat u met de neus op de feiten gedrukt wordt. Het kan namelijk goed zijn dat u nog geen lichamelijke klachten heeft maar dat er wel degelijk aanwijzingen zijn dat deze gaan komen of dat er een direct medisch probleem is waarvoor we u zullen verwijzen naar de huisarts alvorens wij u gaan begeleiden.

Praktijk VoedingGezond is een (soft) franchise- organisatie. Vanaf 1 juli 2011 zullen er meerdere VoedingGezond Praktijken in Nederland opgestart worden. Elk geleid door professionals. Ik wil graag mijn visie uitdragen in Nederland en heel veel mensen in Nederland met mijn methode kunnen helpen. Ik kan dat niet alleen. Zodoende werk ik samen met selectief uitgezochte partners in heel Nederland om mijn visie uit te dragen. Zij werken dan ook met mijn methode en hebben tevens daarnaast nog hun eigen specialisaties. Hierdoor beschikt ons netwerk over veel en diverse kennis op allerlei gebied.

Mocht u nog vragen hebben of gewoon vrijblijvend informatie willen, bel dan met Praktijk VoedingGezond of met een van onze partners. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en zowel ik als mijn partners zullen er alles aan doen om uw doelen te verwezenlijken.

Tot ziens bij VoedingGezond!

 

← VoedingGezond Locaties