Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer
(Noord-Holland)

Contactgegevens:    
Chantal Riko

Seoellaan 38
2152 KK Nieuw Vennep
M: 06 2945 6720
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.gezondheidspraktijkhaarlemmermeer.nl
W: www.voedinggezond.nl
W: www.neshealth.com
Praktijk VoedingGezond Gezondheidspraktijk Haarlemmermeer

Diploma's & Kwalificaties

Orthomoleculair Voedingsdeskundige
BGN- geregistreerd gewichtsconsulente (nr 4080)
NES Health Practitioner
Trainer Hormoonfactor

Specialisaties:

  • NES Health Total Bodyscan
  • Gewichtsbeheersing

Mijn naam is Chantal Riko en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Nieuw Vennep. Voeding & gezondheid zijn onderwerpen waarin ik altijd geïnteresseerd ben geweest. In de afgelopen jaren heb ik veel opleidingen en cursussen op dit gebied gevolgd. In 2015 ben ik begonnen om cliënten te begeleiden op het gebied van gezondheid door middel van lekkere, gezonde voeding in combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon.

Omdat ik het leuk vind om kennis te delen en te leren van collega’s heb ik mij onlangs aangesloten bij VoedingGezond. We delen dezelfde visie en dat is o.a. dat je een gezonde geest in een gezond lichaam krijgt als je je lichaam de juiste tools in handen geeft. Diëten hoort daar niet bij. Hiermee breng je eerder verstoringen dan balans aan. Ook is het lastig om oude gewoonten te doorbreken op de korte termijn. Daarom is het 16 weken programma van VoedingGezond zo’n mooie tool. Gedurende deze periode word je bewust gemaakt van wat o.a. voeding voor je lichaam kan betekenen, en krijg je de tijd en tools om je leef- en eetpatroon aan te passen naar één die bij je past. Bij een gezonde geest in een gezond lichaam horen ook bewegen, sporten en voldoende ontspanning. Deze onderwerpen worden ook meegenomen in de begeleiding.

Met het 16 weken programma van VoedingGezond zorgen we er samen voor dat u een gezond en lekker voedingspatroon ontwikkelt, waarmee u de rest van uw leven uit de voeten kunt.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik help u graag verder!

 

← VoedingGezond Locaties