Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Wendy Coacht, Posterholt (Limburg)

Contactgegevens:    
Wendy Roncken

Zwartemolenhof 22
6061 DP Posterholt
M: 06 4613 2868

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
 
Voedinggezond Praktijk Wendy Coacht Posterholt

Diploma's & Kwalificaties

BGN-geregistreerd gewichtsconsulente (nr:5094)

Specialisaties:

  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Leefstijlcoaching
  • Voedingssuppletie
  •  

 

Ik ben Wendy Roncken, 33 jaar en woon in Posterholt.

 

Na mijn hele leven in gevecht te zijn geweest met mijn gewicht, mentale en fysieke gezondheid en vooral met mijn zelfbeeld, ben ik 4 jaar geleden begonnen met het drastisch veranderen van mijn leefstijl.

 

Ik kwam in aanraking met obstacle runs, waardoor ik sporten leuk ben gaan vinden en het vanzelf een bijna dagelijkse gewoonte werd. Ik ben me gaan verdiepen in gezonde voeding en heb een opleiding tot gewichtsconsulente en leefstijlcoach gevolgd. Ook ben ik gestopt met roken en met elk weekend veel te veel alcohol drinken (wat voorheen wel een beetje mijn standaard was).

 

Ik ben door deze verandering van mijn leefstijl een gezonder, energieker, gelukkiger en zelfverzekerder persoon geworden en dat gun ik iedereen!

 

Met de VoedingGezond methode die mijn collega Eveline Ubachs heeft ontwikkeld, en als gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach, maar vooral ervaringsdeskundige, help ik jou stapje voor stapje naar een gezonde leefstijl en naar het bereiken van jouw persoonlijke doel(en), waarvan je de rest van je leven profijt zult hebben.

 

Dus wil jij een gezond gewicht, meer energie, een gezonde leefstijl, beter in je vel zitten? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

← VoedingGezond Locaties