Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Rhoon (Zuid-Holland)

Contactgegevens:    
Patty Hout

Heliotroop 7
3162 TK Rhoon
T: 0031 6 2475 3485
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
W: www.lifeanddreams.nl
Praktijk VoedingGezond Rhoon

Diploma's & Kwalificaties

Gewichtsconsulente in opleiding

Specialisaties:

  • Life coach
  • PT training
  • Voedingsadvies
  • Droog bloed Balanstest
  • Voedingssuppletie
  • Meditatie

Mijn naam is Patty Hout, gehuwd en woonachtig in Rhoon. Mijn life Style coaching, voeding en gezondheidspraktijk is gevestigd in Rhoon.
Vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd en bezig met gezond eten en sporten waardoor ik mij fit, energiek en gelukkig voel. Een gezonde geest en gezond lichaam gaan hand in hand.

Alles wat ik doe, komt voort uit mijn persoonlijke levenservaring, opleidingen en kennis. Als jong meisje heb ik op een hoog niveau geturnd. Later ben ik mij gaan verdiepen in Fitness en alles erom heen. Momenteel volg ik 3x per week bokszaktrainingen bij Wellnesselande in Barendrecht en geef ik bootcamp trainingen.

Vanuit deze ervaring ben ik gestart met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik raak erg enthousiast als mensen aan een Healthy Lifestyle willen werken. Vooral de combinatie van mentale ondersteuning (coaching), goede voeding en sport is mijn passie.

VoedingGezond sluit daarom perfect aan bij mijn praktijk. Een gezonde geest in een gezond lichaam, is waar ik voor sta. Dankzij Eveline Ubachs (oprichtster van VoedingGezond) heb ik de mogelijkheid gekregen om deze methode toe te passen en te zorgen dat mijn cliënten een blijvend gezond gewicht en levensstijl bereiken.

Dus wil jij of iemand uit jouw omgeving ook geholpen worden naar een gezonde leefstijl, stuur dan een bericht of neem contact met mij op. Ik ga je dan helpen dat je beter in je vel komt te zitten, minder stress krijgt of op een gezonde wijze afvalt / aankomt en/of gewoon meer energie krijgt.

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk in Rhoon.

 

← VoedingGezond Locaties